Lid worden of eens een keer proberen?

Lijkt het u leuk om ook een keer te sloeproeien in één van onze sloepen? Of ben je al overtuigd van deze prachtige sport? Schrijf je dan snel in!

Iedere leeftijd is bij ons welkom vanaf 13 jaar. Onze oudste roeier is momenteel 69. Maar wat ons betreft mag dat nog veel ouder.

Zoals u misschien weet zijn wij nog een groeiende vereniging en hebben we in de verschillende leeftijdscategorieen nog niet voldoende leden om 1 team te vullen. Maar dat mag de pret niet drukken. Teams zijn niet gebonden aan leeftijd. Wel is ons doel om in iedere categorie een groep beschikbaar te hebben.

U kunt bij ons zowel recreatief als in competitie roeien.

U kunt 3 keer gratis mee om te kijken of u onze sport wat vindt. Daarna kunt u besluiten of u lid wil worden. De contributie over een heel jaar (15 februari t/m 15 december) bedraagt €175,-. Als u later instapt, betaald u daar een gedeelte van. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan sport je bij ons GRATIS!

In samenwerking met Tom in de buurt en de Driemaster bieden wij ook de mogelijkheid om bij ons gratis te sporten indien u onder de minima grens leeft. Dit geldt tevens ook voor uw kinderen.

Vul één van de onderstaande formulieren in en wij nemen contact met u op!

Lid worden

Proefles

Info

Postadres: Locatie adres:
Stichting Sloepweesje Stichting Sloepweesje
t.a.v. José de Vlieger Vlietkade 22
Boskade 10 2355 CR Hoogmade
2355 CD Hoogmade 071 501 2727
  06-81141853
   
secretariaat@sloepweesje.nl info@sloepweesje.nl