20. 09. 19
Geschreven: 19 september 2020

Vandaag 19 september...werd het deVeerse Meer Sloepenrace,Castle to Crane of Slag om Makkum? Het werd de laatste. De enige die nog werd georganiseerd. Deze wedstrijd staat bij de vereniging en alle nieuwe leden inmiddels bekend als 'de hel van Makkum'. Iedereen moet de verhalen horen over de heroïsche, memorabele wedstrijd van 2018. Als je die niet geroeit hebt, weet je niet wat roeien is....volgens de leden die er wel bij waren.

Lees meer
20. 09. 13
Geschreven: 13 september 2020

Een dagje Overijssel, het kan in Coronatijden gewoon! Tenminste, als je vandaag meedeed aan de Zwarte Water Race in Zwartsluis!

Na maanden zonder wedstrijden en nog maar beperkte training achter de rug kroop het bloed waar het niet gaan kon: De Ruige M8tes of Sloepweesje Pain (een mixteam van mannen en vrouwen uit alle Sloepweesje teams) wilde de uitdaging wel aan gaan! Met wissels en goede moed zouden we dat klusje makkelijk klaren! Traditiegetrouw stond daarom vanochtend vroeg de koffie op de Boskade te pruttelen en werd de wedstrijd besproken.

Lees meer
20. 07. 12
Geschreven: 12 juli 2020

Vandaag hebben we een clinic mogen verzorgen voor een aantal leden van Stichting Running Blind uit Leiden. Via William Slotboom van De Driemaster Kaag en Braassem zijn we met elkaar in contact gekomen.

Wat een prachtige ervaring voor Ruud, Danielle en Joost en hun budddies, maar net zo goed als voor onze leden. Door middel van speciale brillen zijn ook wij geconfronteerd met wat zij wel of niet kunnen zien. Ik kan je zeggen dat Ruud, Danielle & Joost niet onder deden van ieder andere beginnende roeier.

We raden meer roeiverenigingen aan om in contact te treden met een running blind Nederland, om hieraan mee te werken!
Iedereen was enorm enthousiast.

20. 07. 01
Geschreven: 01 juli 2020

We mogen weer gaan roeien! We kunnen niet wachten om het water weer op te gaan en de gezelligheid met elkaar op te zoeken (de regels in acht nemend). Lijkt het jou nou ook leuk om een keer met ons mee te roeien deze zomer? Dan ben je van harte welkom! Je kunt het 3x kosteloos proberen. Wil je meer info over onze vereniging of jezelf aanmelden voor een proefles? Ga dan naar onze website www.sloepweesje.nl

20. 05. 06
Geschreven: 06 mei 2020

Onze leden hebben de mantelzorgers in Hoogmade blij gemaakt met dit bloemetje voor de De Driemaster Kaag en Braassem. Zo helpen we elkaar en blijven we nog een beetje in beweging.

20. 04. 06
Geschreven: 06 april 2020

Deze week hebben een aantal enthousiaste vrijwilligers van het sloepweesje de flyers rondgebracht voor De Driemaster Kaag en Braassem. Een kleine moeite en we zien hem al bij veel mensen voor het raam hangen. Goed om te lezen! Sterkte in deze tijd.