Bedankt!

Tussendoor is ze nog even verhuisd naar de familie de Vlieger. Ook daar zijn de nodige uurtjes besteed om te schuren, finetunen en gronden. Ook hun steun hierin willen we niet ongemerkt laten. Voor de altijd lekkere verse bak koffie & goede catering komen we graag nog eens terug.

Voor het schilderwerk zochten wij een onderkomen, waar ze een langere tijd, stofvrij, kon blijven staan. Via 1 van onze leden, zijn we terecht gekomen bij het prachtige bedrijf van H. de Ruiter in Abbenes. Naast de verschillende commerciele taken die zij verrichten, doen zij ook aan goed vrijwilligerswerk. Wij als stichting Sloepweesje houden daarvan. Je inzetten voor de medemens!

Daarom willen wij ook hun even onder de aandacht brengen.
Firma de Ruiter verzamelt niet alleen kleding, maar ook speelgoed en allerlei andere zaken in voor Hoop voor Albanië Westland. Dit brengen zij ook zelf die kant op.

De ‘deur staat altijd open’ om kleding aan te leveren.
Gebruikte, schone en niet kapotte kleding wordt met open armen ontvangen, graag verpakt in plastic tassen of dozen.

Wilt u meer informatie over hun bedrijf en wat ze nog meer doen, kijk dan even op www.hderuiter.com

Harm bedankt voor de goede zorgen en de gastvrijheid!

Tevens willen we meteen van de gelegenheid gebruik maken om al onze vrijwilligers die hieraan hebben mee geholpen, enorm te bedanken voor hun inzet. Zonder jullie krijgen we dit niet voor elkaar!