WINACTIE

Beste leden/supporters van Sloepweesje,

Nog niet alle leden kennen de website www.sponsorkliks.com. Wij zijn daarbij aangesloten als vereniging. Als je via hun website aankopen doet bij de meest bekende webshops, kijken wij een commissie van die aankoop teug als vereniging. Je hoeft er niets extra's voor te doen, dan alleen even via die site naar jou webwinkel te gaan. Dus ga je wat kopen bij bol.com, doe dit dan via www.sponsorkliks.com. Maar ook thuisbezorgd.nl zit er op aangesloten. En nog vele meer.

SponsorKliks is de winactie "ontvang je aankoopbedrag terug" gestart. Hiermee maak je kans op je aankoopbedrag retour (tot maximaal € 250 per bestelling).

SponsorKliks verloot deze 4 keer. Hoe meer bestellingen je instuurt des te meer kans je maakt om je aankoopbedrag (of zelfs aankoopbedragen) terug te krijgen.

Daarnaast maakt Sloepweesje ook nog eens kans op een sponsorbedrag van maar liefst € 1000,--! 

Hoe meer mensen er meedoen, hoe groter de kans voor Sloepweesje wordt om dit mooie bedrag te winnen...

De actie is van 1 november tot en met 31 december 2019.

Bekijk hier de voorwaarden van de actie.

Alvast bedankt namens het Bestuur van Sloepweesje

Clinic Vleeshandel de Vlieger

Zaterdag 9 november mochten wij wederom een bedrijfsclinic verzorgen. Dit maal voor 2 van onze leden. Hun bedrijf bestaat 20 jaar en ze wilden graag de waardering uitspreken naar hun werknemers. Dat is natuurlijk een reden voor een feestje. De sport was voor veel van de werknemers niet onbekend. Binnen dit familiebedrijf zijn een hoop sportfanaten die al meerdere malen hebben geroeid en zelfs dit jaar mee gedaan hebben aan Respec op de Lek.

Lees meer

Linda's wedstrijdblog | Liwwardster rondje

Al is Fryslân plat, it hat syn hichtepunten

... en laat het Liwwadster Rondje nou net zo’n hoogtepunt zijn! Zaterdag 27/10 togen de Dames Ruige M8 met versterking van de High M8’s richting het Friese land voor het laatste / eerste kunstje in de Grachtencup.

Lees meer