Lid worden of eens een keer proberen?

Lijkt het u leuk om ook een keer te sloeproeien in 1 van onze sloepen? DAT KAN! Per 1 januari 2018 nemen wij actief leden aan.

Iedere leeftijd is bij ons welkom vanaf 13 jaar. Onze oudste roeier is momenteel 67. Maar wat ons betreft mag dat nog veel ouder.

Zoals u misschien weet zijn wij nog een groeiende vereniging en hebben we in de verschillende leeftijdscategorieen nog niet voldoende leden om 1 team te vullen. Maar dat mag de pret niet drukken. Teams zijn niet gebonden aan leeftijd. Wel is ons doel om in iedere categorie een groep beschikbaar te hebben.

U kunt bij ons zowel recreatief als in competitie roeien.

U kunt 3 keer gratis mee om te kijken of u onze sport wat vindt. Daarna kunt u besluiten of u lid wil worden. De contributie over een heel jaar (15 februari t/m 15 december) bedraagt €175,-. Als u later instapt, betaald u daar een gedeelte van. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan sport je bij ons GRATIS!

In samenwerking met Tom in de buurt en de Driemaster bieden wij ook de mogelijkheid om bij ons gratis te sporten indien u onder de minima grens leeft. Dit geldt tevens voor uw kinderen.

Vul een van de onderstaande formulieren in en wij nemen contact met u op!

Lid worden

Proefles

Info

Postadres: Locatie adres:
Stichting Sloepweesje Stichting Sloepweesje
t.a.v. Colinda Slof Vlietkade 22
Kortsteekterweg 29A 2355 CR Hoogmade
2407 AH Alphen aan den Rijn 071 501 2727
06-46048205 06-81141853
   
secretariaat@sloepweesje.nl info@sloepweesje.nl

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :