Promotiefilm Sportploeg van het jaar

Clubhuis

Zwarte water race 2017

Kaagrace Tom Masters 2017

Kaagrace Ruige M8 2017

Rotterdam 2015

Amsterdam 2015

MPM 2015

MPM 2014 Ruige M8

Trainen in de mist

MPM 2014 Ruige M8

Kaagrace 2014 Ruige M8

Maasrace 2014 Heren 2

De riemen

Bruinisse 2013

Lemmer 2013

Harlingen - Terschelling 2012

Harlingen - Terschelling 2014

Kaag 2011

Lemmer 2012

Van Rheinfelden naar Rotterdam. Een tocht van 850 kilometer. Een tocht voor dwazen. Dan volgen de vele enorme sluizen en water en water....... en altijd die volgboot......
De hitte, regen en wind (altijd tegen). De blaren, zere rug¬gen, blessures en het oplappen. 's Nachts een slaapmutsje halen bij de kok.
De voortjakkerende walploeg met Opa (die best blijkt mee te vallen) achter het stuur. De "walvrouwen" die slepen met wasmachines, kilo's eten, bedden en tenten. Naar Bingen en Worms en Bijland. Langs Straatsburg en Keulen. Door, door en door. Op 18 juli terug op nederlands water en immer niet in Rotterdam. door, door en door, het einddoel in zicht nu niet verzaken.
De aankomst in Rotterdam met al die mensen, schepen, radio en andere media. Het aansluitende feest.... daar valt de herinnering even weg. En weer dat brok in de keel.
Zo iets bijzonders doe je maar een keer.

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :